Onmisbaar Online

Wij zijn Nick & Mirjam, wij zijn we anders dan andere online marketingbureaus.  


Wij willen jóu écht leren kennen, we streven naar een oprechte connectie met jouw merk én met jou als klant.

Onmisbaar Online

Wij zijn Nick & Mirjam, wij zijn we anders dan andere online marketingbureaus.  


Wij willen jóu écht leren kennen, we streven naar een oprechte connectie met jouw merk én met jou als klant.

Are you ready to meet us?!

Onze missie is om jou onmisbaar online te maken

Niets is ons te gek! We willen dat de persoonlijkheid van jouw merk - de branding - zich online volledig naar buiten komt, zodat al jouw volgers zich onderdeel voelen van jouw verhaal.

Het ontstaan

Onmisbaar Online, is een verhaal van passie en ontdekking. Begonnen als een reisaccount op Instagram in 2022, zijn we uitgegroeid tot iets moois. Maar we wisten: dit is nog maar het begin. Door een mooie samenloop van omstandigheden belandden we bij een top coach die ons op het juiste spoor zette. Mirjam, met haar strategisch vermogen en ontwerptalent, en Nick, de reels en community-koning, besloten samen de sprong te wagen en aan de slag te gaan als social media managers. En daar was Onmisbaar Online, geboren uit een mix van passie en doorzettingsvermogen.

Het ontstaan

Het ontstaan van Onmisbaar Online is een verhaal vol passie en ontdekking. In 2022 begonnen we als een reisaccount op Instagram. Al snel groeide dit uit tot iets groots, maar we beseften dat we ons ware potentieel elders wilden benutten. Het toeval bracht ons bij een inspirerende business coach die ons leven een nieuwe wending gaf. Met Mirjams grafische ontwerptalent en Nicks reelscreatievaardigheden besloten we onze krachten te bundelen en als social media managers aan de slag te gaan. Zo werd Onmisbaar Online geboren, gedreven door passie en vastberadenheid.

Wie zijn wij?

Achter Onmisbaar Online zijn wij, Nick en Mirjam. Al sinds september 2014 samen, en nog steeds even gek op elkaar. We delen een liefde voor reizen, lekker eten en het leven vieren. En het allerbelangrijkste: echte connecties en menselijk contact. Nick is de man van de connecties, altijd op zoek naar nieuwe vrienden en trouwe volgers voor onze klanten. Zijn reels zijn soms zo goed dat ze viral gaan! En Mirjam? Zij is de mastermind achter onze marketing en branding strategieën. Samen maken we content waar we echt trots op zijn.

Onze succesverhalen

We hebben al veel succesverhalen met onze klanten behaald, zoals klanten die in slechts één maand tijd hun bereik verdubbelden. Maar ons allergrootste succes is de sprong in het diepe: we zeiden onze banen op om ons voor de volle 1000% in te zetten voor Onmisbaar Online. Waarom? Omdat we geloven in echte connecties en jouw tevredenheid.

Onze klanten zeggen het zelf het beste:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Martijn - Van Nieuwkoop Bouw
Hele goede en fijne hulp voor mij. Op verschillende manieren hebben ze mij geholpen en doen ze dat nog steeds. Een fijne samenwerking waar alles te bespreken is. Ook is het prettig dat ik het sociale media gedeelte los kan laten (met alle vertrouwen) en mij bezig kan houden met andere werkzaamheden. Ook in mijn werkveld is sociale media belangrijk want heb daardoor al verschillende nieuwe klanten. Dus welk werkveld je ook werkt... Ik raad onsmisbaar online zeker aan!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Donna Luisa - Schrijf Agency
Mirjam en Nick weten van aanpakken, luisteren goed naar hun klanten en hebben plezier in wat zij doen. Dat is heel duidelijk te merken!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Leo - Mancave Coaching

Onmisbaar online, letterlijk onmisbaar voor mijn onderneming.
Mirjam en Nick, dynamisch duo, mannelijke en vrouwelijke energie welke onmisbaar zijn voor de juiste content.


Veel overleg wanneer nodig en minder overleg als dat niet nodig is.
Voor mij belangrijk is dat wanneer ik een brain fart heb ik die gewoon kan neergooien soms word dat wat en soms ook niet.


Elkaar blijven inspireren om verder te komen!


Zoals ik al eerder schreef letterlijk zijn ze onmisbaar voor mijn onderneming.
Stiekem ga je steeds meer van ze houden

Ms. Nameless
Add Your Stars

Onze waarden? Die zijn simpel: openheid, gelijkwaardigheid en een persoonlijke aanpak.


Jij bent uniek, dus onze strategieën zijn dat ook. Geen standaardpakketten, maar een aanpak die bij jou past.


Het allerbelangrijkste voor ons is dat jouw merk online schittert en mensen bereikt. We willen jouw succesverhaal schrijven als onderdeel van ons succesverhaal.


Dus, ben je klaar om online onmisbaar te worden? Laten we samen jouw merk laten shinen!